Skip to content

The North Life

Mijn naam is Wout, ik ben een Nederlandse ondernemer uit het noorden van Nederland. Ik ben een ambitieuze ondernemer die altijd op zoek is naar nieuwe high-end mode accessoire in combinatie met de nieuwste technologie. Daarom wilde ik iets speciaals doen voor mijn scriptie die ik in het laatste jaar moest maken voor mijn opleiding Commerciële Economie aan de Hanzehogeschool Groningen.

Al van kleins af aan wilde ik altijd al een eigen bedrijf starten en vooral een bedrijf met mijn eigen merk. Mijn ambitie was en is om mensen te zien rondlopen en te genieten van het merk dat ik heb gemaakt. De combinatie van mijn scriptie en het creëren van het merk was een perfect moment. Ik had de tijd en de middelen om mijn doelen te bereiken en het starten van het merk. Dit is het moment dat ik begon met NorthLife.

De NorthLife naam is afgeleid van waar ik vandaan kom en ben opgegroeid. Het moest iets met noorden “North” in de naam zijn in combinatie met de manier van leven “Life”. Afgekort staat NorthLife voor NL, Nederland.

De noordelijke manier van leven is relaxt, gemoedelijk en met beide voeten op de grond staan. Deze aspecten zijn terug te vinden in de NorthLife producten. De producten zijn handgemaakt binnen Europa en zijn gemaakt van de beste kwaliteit duurzaam leer.

Join the NorthLife

Wout Bouwman | Oprichter